Onze ervaren trainers coachen je op de werkplek: dat werkt!

Een inspirerend team

De drukte de baas worden is niet makkelijk. Het is de moeite waard om de regie weer in handen te krijgen en om korte metten te maken met de terreur van de eindeloze stroom verplichtingen en verwachtingen die op je afkomt.

Wij helpen je om het te gaan doen

Vaak weet je wel hoe het anders zou kunnen. Maar als je werkelijk iets in je gedrag en werkwijze wil veranderen, dan is er naast kennis over het “hoe” nog meer nodig. Namelijk dat je het ook echt gaat doen en blijft doen. En dat blijkt in de praktijk nu juist zo moeilijk te zijn.

Veel trainingsbureaus bieden alleen het “hoe” aan, waardoor je alleen met goede voornemens naar huis gaat. Wij gaan een stapje verder en helpen je om je goede voornemens en wensen om te zetten in concrete veranderingen. Zodat je met meer plezier zichtbaar effectiever werkt en dat ook blijft doen.

“De trainer analyseert snel wat je verbeterpunten zijn”

“Duidelijke en daadkrachtige trainers, met een
persoonlijke, 
prettige manier van werken”

.
Dat vraagt om een sterk team dat vaak op de werkvloer bezig is. Waar het echt moet gebeuren. Een team, dat alle barrières om te veranderen kent en uit ervaring weet hoe weerbarstig de praktijk kan zijn. En dat je op een plezierige wijze de spiegel voorhoudt en je charmant vasthoudend herinnert aan wat jij wilt bereiken. Zo doen we dat al sinds 1999.

.

Maak kennis met onze trainers

Lia Bloemers

Lia Bloemers

Oprichter/directeur en dagelijks actief als trainer en coach. Psycholoog en projectleider in de GGZ. Was altijd voor collega’s een voorbeeld van hoe efficiënt een mens kan zijn. Heeft die competenties vertaald naar efficiency trainingen en startte in 1999 met Missing Link. Analyseert snel en doeltreffend. Doet rake observaties. Combineert resultaatgerichtheid met humor.

Gerard Molenkamp

Gerard Molenkamp

Time management trainer en adviseur. Luistert, vraagt dóór en denkt met je mee om een praktische oplossing te vinden. Heeft als business consultant in vele adviesopdrachten geleerd dat je eerst het probleem op tafel moet hebben, voordat je met een oplossing kunt komen. Je kunt hem altijd mailen voor een vrijblijvend gesprek. Of bel direct: 06 – 16.37.00.77.