Onze time management trainingen zijn vrij van 21% BTW

Kwaliteit en erkenningen

Deelnemers kunnen veel resultaat uit een training halen. Maar alleen als die training wordt uitgevoerd door ervaren en gekwalificeerde trainers, vanuit een trainingsbureau dat kwaliteit en de bewaking daarvan hoog in het vaandel draagt. Zoals Missing Link, geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO), waardoor onze time management trainingen vrij van 21% BTW zijn.

Voortdurend werken aan kwaliteit

De feedback van deelnemers en opdrachtgevers is voor Missing Link een cruciaal hulpmiddel bij haar kwaliteitsbewaking en inspiratiebron voor continue kwaliteitsverbetering. Iedere deelnemer evalueert de training. Met iedere opdrachtgever van een in-company training wordt binnen twee weken na afloop van de training een afspraak gemaakt om de training, de geanonimiseerde deelnemers evaluaties, eventuele observaties en aanbevelingen te bespreken. De bevindingen van deelnemers en opdrachtgever ontvangen wij als waardevolle input voor optimalisatie van onze trainingen.

NVO2 lidmaatschap

Missing Link is aangesloten bij NVO2, de Nederlandse Vereniging van HRD-professionals in ontwikkelen en opleiden. Wij onderschrijven en praktiseren de NVO2-beroepscode op het gebied van dienstverlenende, professionele en persoonlijke verantwoordelijkheid.

KNB opleidingspunten

De time management trainingen van Missing Link zijn door de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) opgenomen in haar programma Permanente Educatie (PE) en leveren je als notaris of kandidaat-notaris 8 of 12 PE opleidingspunten op. Lees hier meer over deze aantrekkelijke regeling.

Klachtenregeling

Missing Link hecht aan tevreden relaties. We werken daarom steeds aan de kwaliteit van onze dienstverlening. In onze werkwijze hanteren we de beroepscode van NVO2. Waar gewerkt wordt, kunnen echter fouten worden gemaakt en kunnen misverstanden ontstaan. Ben je ontevreden over één van onze medewerkers, over onze dienstverlening of over wat voor aspect van onze organisatie dan ook, laat ons dat dan zo snel mogelijk weten.
Meer informatie over onze klachtenregeling

Wil je meer weten?

Over onze in-company time management trainingen op de werkplek, klik hier.

Je kunt ons natuurlijk ook bellen: 06 – 16.37.00.77. We geven je graag advies.