Time management training voor notarissen: KNB-studiepunten

8 of 12 PE studiepunten voor notarissen

Waarom een time management training voor notarissen?

Voor een succesvol notariaat is het belangrijk dat werkzaamheden efficiënt georganiseerd worden en dat de eigen informatie snel toegankelijk is. Zodat je snel en adequaat kunt inspelen op vragen van cliënten. De Prompt time management trainingen van Missing Link kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan een klantgerichter en productiever kantoor.

KNB-studiepunten

De Prompt time management trainingen van Missing Link zijn door de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) opgenomen in haar programma Permanente Educatie (PE) en leveren je als notaris of kandidaat-notaris 8 of 12 opleidingspunten op.

In-company training voor groepen: 8 opleidingspunten

De groepstraining wordt in-company gegeven, bij jou op kantoor. Deelnemers worden na 2 korte theoriesessies gedurende 3 of 4 individuele coaching sessies – verspreid over 3 tot 4 maanden –  op de eigen werkplek begeleid.

In-company individuele training: 12 opleidingspunten

De time management training kan ook op individuele basis worden gegeven. Er wordt in dat geval gewerkt met dezelfde studie-inhoud als in de groepstraining, maar de individuele coaching gesprekken zijn langer.

Open inschrijving individuele training: 12 opleidingspunten

Je kunt je ook inschrijven voor onze 2-daagse open time management training. Deelnemers komen uit verschillende organisaties en vervullen verschillende rollen.

Wil je meer weten?

Over onze time management trainingen met open inschrijving, klik hier.

Over onze in-company time management trainingen op de werkplek, klik hier.

Je kunt ons natuurlijk ook bellen: 06 – 16.37.00.77. We geven je graag advies.