Time management training: testimonial

Nog nooit is er een training zo dicht op de werkplek geweest!

Peter Oomens, teammanager CBS

Efficiency training CBS Peter Oomens“Onze opleidingsdeskundigen raadden deze efficiency training aan. Ik heb de brochure doorgenomen en had het gevoel dat het vooral een praktische training zou worden waarmee ik vaardigheden kon ontwikkelen die rechtstreeks in de praktijk toepasbaar zijn. De combinatie van een stukje theorie en vooral veel praktijk is heel effectief. Onze trainster heeft ons regelmatig de spiegel voorgehouden. Kijk eens naar jezelf….. Dat was soms best wel confronterend, maar altijd raak. De wijze waarop dat ging was overigens doorspekt met humor waardoor de acceptatie geen probleem was voor mij en mijn collega’s. De persoonlijke begeleiding op de eigen werkplek is heel verfrissend! Nog nooit is er een training zo dicht op de werkplek geweest!

Het resultaat is dat ik nu een veel beter beeld heb van de taken die mij nog te wachten staan. De “e-mailterreur” is nog even groot, maar ik stoor me er niet meer aan. Mijn mailbox is regelmatig helemaal leeg. Dan liggen er nog wel taken te wachten, maar die zijn ingepland. Mijn bureau is opgeruimd en mijn archief is op orde. Ordelijker en beter beheersbaar zijn mijn dagindeling en weekplanning nu geworden. Dat alleen al geeft veel rust.

Kamergenoten van collega’s die getraind werden, hebben ook een graantje meegepikt. Bureau’s zijn verdacht schoon geworden. Veel collega’s hebben deze training inmiddels gevolgd. Daarmee vergroten we het draagvlak voor deze nieuwe werkwijze. Ik beleef dagelijks plezier van de training en heb tijdens de training veel kunnen lachen. Ook om mezelf gelukkig”!

Terug