Reviews Time management training op Leer-Rijk

Reviews op Leer-Rijk

“Heel verhelderend en nuttig. Maak er dagelijks gebruik van.”

De time management training met individuele coaching op de werkplek van Missing Link krijgt van medewerkers van o.a. de Belastingdienst, Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en Rijkswaterstaat een waardering van gemiddeld een 8,5. En de toepasbaarheid waarderen ze zelfs met gemiddeld een 9,0. Op Leer-Rijk vind je het opleidingenaanbod voor medewerkers van de rijksoverheid, provincies, gemeenten en waterschappen en kunnen cursisten reviews over gevolgde trainingen plaatsen.

Hieronder een greep uit de reviews:

Waardering: 9,0  –  Toepasbaarheid: 9,0

“Op de werkplek, in je eigen omgeving, achter de PC ben je aan de slag met een bevlogen docente. Soms best confronterend, maar uiteindelijk heel verhelderend en nuttig. Je wordt je bewust van alle tijdslurpers met e-mail en agenda’s. Je leert op efficiënte wijze omgaan met mail, agenda en taken. Door de werkwijze in deze cursus blijft deze winst ook werkelijk hangen. Het gevolg is minder stress en meer planning. Al met al een zeer nuttige cursus in deze tijden van e-mail terreur.”

Waardering: 10,0  –  Toepasbaarheid: 10,0

“In eerdere functies heb ik al uitstekende ervaringen opgedaan met Missing Link. In mijn huidige functie bij de gemeente Deventer laat ik deze training verzorgen voor medewerkers uit mijn team. Letterlijk gaf een van de medewerkers aan mij terug: “De beste training die ik in mijn loopbaan als ambtenaar heb gehad! In dit digitale tijdperk zou elke medewerker deze training moeten doorlopen. Het leidt tot overzicht en rust in mijn werkzaamheden en mijn mailbox.”

Waardering: 9,2  –  Toepasbaarheid: 10,0

“Dit was inderdaad een training waar ik net behoefte aan had. Veel ging er al goed met mijn planning, maar ik miste nog wat structuur. En die krijg je zeker bij deze training. Het wordt inzichtelijk gemaakt wat je grootste tijdvreters zijn, en dat je daar ook rekening mee gaat houden. E-mail is geen noodzakelijk kwaad, maar een taak die je kan inplannen. Hoe logisch kan het zijn, maar dóe het maar eens uit jezelf. Het is voor mij vooraf nu veel duidelijker wanneer ik planmatig in de knoop zal komen. Dat kan ik duidelijker aangeven aan mijn omgeving en kan er bij voorhand mijn taken er op aanpassen. Outlook is voor mij nu een tool geworden die ik efficiënt en veel overzichtelijker gebruik – dat scheelt zeker tijd.

Voor mensen die meer structuur willen in hun werkproces kan ik deze training zeker aanraden. Ook als je denkt maar weinig baat hierbij te hebben: voor mij waren het niet veel, maar wel essentiële puzzelstukjes die op z’n plek vielen met deze training.”

Waardering: 8,2  –  Toepasbaarheid: 9,0

“Het is enkele jaren geleden dat ik de training volgde en inmiddels ben ik volstrekt ander werk gaan doen, maar een aantal tips & tricks en werkaanpak (o.a. op gebied beheersing Lotus Notes) pas ik nog steeds toe! Vooral de training-on-the-job aanpak en de herhaling daarin werken goed.”

Waardering: 8,2  –  Toepasbaarheid: 9,0

“Heel verhelderend en nuttig. Maak er nog dagelijks gebruik van.”

Waardering: 8,4  –  Toepasbaarheid: 9,0

“Training is zeer praktisch en op persoonlijke situatie gericht. Levert voor (bijna) elke deelnemer een behoorlijke tijdbesparing op.”

Wil je meer weten?

Over onze in-company time management trainingen op de werkplek, klik hier.

Je kunt ons natuurlijk ook bellen: 06 – 16.37.00.77. We geven je graag advies.