Met praktische, persoonlijke coaching helpen we je om slimmer te werken

Voel je goed over je keuzes

Time management is méér dan slimme trucjes om je Inbox zo snel mogelijk te legen en lijstjes af te werken. Het is vooral aandacht management: durven kiezen voor die zaken die er op je werk en privé werkelijk toe doen. En in actieve dialoog met je omgeving je tijd en acties managen. Zodat jij je goed voelt en de dingen doet die voor jou het belangrijkst zijn.

Eéndaagse trainingen time management en seminars over “drukte” trekken volle zalen. Want je bent niet de enige die op zoek is naar handvatten om de drukte de baas te worden. Maar wat heb je aan een inspirerende dag als je na een week weer terug bij af bent? Als het hoera-effect is uitgewerkt en jouw praktijk toch weerbarstiger blijkt dan de spreker je voorspiegelde?

Time management: volle zalen
Stress: niet weten hoe je verder moet

Confucius: Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.

De theorie van time management is in een dag wel verteld. Maar dan begint het pas. De trainer staat al weer voor de volgende groep. Dus sta je er mooi alleen voor om alles wat je werd verteld te vertalen naar jouw situatie. Dat blijkt niet makkelijk.

We weten uit ervaring hoe lastig het is om ingeslepen gewoonten te veranderen. Het goede antwoord weten om de regie weer in handen te krijgen en korte metten te maken met de terreur van de eindeloze verwachtingen is één ding. Maar het gaat uiteindelijk om wat je doet met die kennis.

X

Confucius zei het al:

Vertel het me en ik zal het vergeten.                                
Laat het me zien en ik zal het onthouden.
Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.

Confucius: vertel het me en ik zal het vergeten
Lia Bloemers time management op je werkplek

Wij helpen je om het écht te gaan doen

Echt veranderen doe je niet door alleen te luisteren. En ook niet door er alleen over te praten. Veranderen doe je pas door daadwerkelijk aan de slag te gaan en door elke dag kleine stapjes te zetten. Daarom wisselen we in onze training kennisoverdracht af met oefenen en staat praktische toepassing van de kennis in de eigen werksituatie van de deelnemers bij ons centraal. Je gaat direct aan de slag, zodat je al op de eerste training dag resultaten boekt. Maar ook op de volgende training dag en op de dagen ertussen werk je aan je leerdoelen.

Onze trainers kunnen als geen ander analyseren wat jouw uitdagingen zijn en geven je hierbij gericht  advies. Na iedere training dag spreken jullie opdrachten af die je verder helpen in je werk. De volgende keer  bespreken jullie jouw ervaringen en krijg je aanvullende tips en adviezen. Op deze manier zorgen we er samen voor dat jij je goede voornemens omzet in concrete acties en dat je de touwtjes weer helemaal in handen krijgt.

Werk je te hard en wil je meer tijd voor jezelf?

Vraag informatie aan over onze in-company time management trainingen.

Je kunt ons natuurlijk ook bellen: 06 – 16.37.00.77. We geven je graag advies.