Boekentip: Wat is jouw excuus – John Foppe

Dit boek bestellen op managementboek.nl

watisjouwexcuus-grootHeb je wel eens geprobeerd met je voeten een ei te bakken, je zonder handen aan te kleden of auto te rijden met je voeten? De Amerikaan John Foppe is zonder armen geboren. De meest basale dingen, die anderen doen zonder erbij na te denken, vormen voor hem soms onoverkomelijke obstakels. Hij moest al vroeg zijn beperkingen accepteren, maar heeft zich er niet bij neergelegd en van de nood een deugd gemaakt. Het gebrek aan armen dwingt hem voortdurend tot het ontwikkelen van creatieve ideeën, waardoor hij volledig aan de maatschappij kan deelnemen en een succesvol leven heeft kunnen opbouwen. Dikwijls bleken hierbij de emotionele hordes moeilijker te nemen dan de fysieke.

In het persoonlijke en inspirerende “Wat is jouw excuus?” vertelt Foppe op openhartige en vaak humoristische wijze hoe hij met hulp van vrienden en familie en met name dankzij een “harde” opvoeding heeft geleerd dat ieder zijn eigen persoonlijke ontwikkeling zelf in de hand heeft. Aan de hand van vragen, gebeurtenissen en inzichten die zijn leven hebben verrijkt, laat Foppe zien hoe je eigen keuzes in gedrag kunt maken en je eigen toekomst vanuit een ander perspectief kan gaan zien. Zijn levensmotto is dat voor elk probleem een oplossing bestaat. Verzin geen excuses maar vind een mogelijkheid en doe alles met volle overtuiging!

Voor iedereen die zelf zijn of haar toekomst wil bepalen in werk of privé en openstaat voor adviezen, biedt dit boek een praktische en uitdagende leidraad tot een mooier en rijker leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *